Σελίδες

8 Μαρ 2013

Πανεπιστημιακές σχολές στην Ημαθία ζήτησε η Γεωργία Μπατσαρά στη συζήτηση του σχεδίου ‘Αθηνά’.


Η πρόταση της Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. Γεωργίας Μπατσαρά για τη μετακίνηση-δημιουργία Πανεπιστημιακών Σχολών στην Ημαθία στη βάση ενός στρατηγικού σχεδιασμού εστιασμένου στην ποιοτική αναβάθμιση της Εκπαίδευσης θα μεταδοθεί το Σάββατο λίγο μετά τη 1.30 στο Κανάλι της Βουλής.
Η τοποθέτηση της κ. Μπατσαρά έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου ‘Αθηνά’ στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Η Ημαθιώτισσα Βουλευτής αναφερόμενη στην απογύμνωση της περιοχής μας από τη μετακίνηση των δύο Πανεπιστημιακών Τμημάτων του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εστίασε στην...
ανάγκη σύνδεσης της Εκπαίδευσης με την τοπική παραγωγική δυναμική και τον πολιτισμικό-αρχαιολογικό πλούτο, προτείνοντας τον
μεσομακροπρόθεσμο σχεδιασμό μεταφοράς-λειτουργίας Πανεπιστημιακών Σχολών με αντικείμενο τη Γεωπονία και τη Φιλοσοφία σε Βέροια και Νάουσα.
Θυμίζουμε ότι με το ίδιο περιεχόμενο η κ. Μπατσαρά απέστειλε σχετική επιστολή στον Υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο, καθώς και στον Πρύτανη του ΑΠΘ κ. Μυλόπουλο.
(Η μετάδοση της συζήτησης θα ξεκινήσει στη 1.30, η τοποθέτηση της κ. Μπατσαρά θα γίνει περίπου μία ώρα μετά.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου